Абонаментно правно обслужване

Абонаментно правно обслужване
(на български и чуждестранни юридически лица)

• В абонамента е предвидена пълната гама на услугите, посочени в сайта на кантората, а именно: подготовка на сделки, проучване на недвижими имоти, изготвяне на договори, трудово-правни казуси,  консултации – онлайн или по телефон, изготвяне на книжа, вписване на промени в търговския регистър и др.
• В зависимост от очаквания от Вас обем на юридическа работа е възможно договаряне на различен от горепосочения план за почасово обслужване или абонамент при твърда месечна тарифа, независимо от работното време, както  и сключване на договор за процесуално представителство по дела.

ЗАЩО ДА ПОЛЗВАМ АБОНАМЕНТ?

• Защото винаги ще имате на кого да разчитате, получавате разходен документ и не внасяте осигуровки на изрично назначен при вас юрист, финансовият ви отчет ще бъде депозиран в търговския регистър навреме, ще имате удостоверение за актуално състояние на фирмата, веднага, щом ви потрябва, всеки един договор, който се налага да сключите ще бъде оформен в най–изгодния за Вас вид.
• Стойността на годишния абонамент е далеч по-ниска от стойността на месечната заплата на квалифициран юрист на постоянен договор. Често фирмата не разполага с достатъчно правни задачи, които да възложи на назначения юрисконсулт и неговата длъжност се оказва неоправдан разход. Така фирмата губи възможност да ползва правно обслужване при нужда, сключва неизгодни договори или търпи вреди.
• Абонаментът гарантира, високо квалифицирана правна помощ при необходимост, при това без оглед на материалния интерес, поради което консултацията по договор с висок материален интерес, спестява на фирмата адвокатски хонорар в десетократно по-висок размер от колкото е общата стойност на абонамента.

<– назад към Услуги